Skip to main content

Advocaat

Astrid Barendregt

Astrid Barendregt - CaribeLAW employment law curaçao

Het gaat er uiteindelijk om wat de cliënt wil en niet wat de advocaat zelf voor ogen heeft.

Over Astrid Barendregt

Astrid Barendregt startte ruim 10 jaar geleden een eigen advocatenkantoor, omdat zij begreep dat cliënten behoefte hadden aan vernieuwing in de advocatuur. En dat geldt nu nog steeds. Cliënten zijn op zoek naar meer duidelijkheid, openheid en flexibiliteit.

Dat betekent voor CaribeLAW: 

  • Betere communicatie
  • Meedenken
  • Heldere taal
  • Transparant declareren

THE LAWS ARE NOT TO CHANGE THE HEART,
BUT TO RESTRAIN THE HEARTLESS.

Martin Luther King Jr.

Opleiding van Astrid Barendregt

Al voordat Astrid Barendregt aan haar studie begon, deed zij ervaring op bij een advocatenkantoor in Amersfoort (SAP Advocaten). Op dat kantoor nam zij de beslissing om rechten te gaan studeren.

Astrid Barendregt studeerde in Nederland, aan de Universiteit Leiden. Zij koos voor de afstudeerrichting Nederlands civiel recht. De laatste 6 maanden van haar studie volgde zij diverse Frans-juridische vakken aan een Franse universiteit, Université Jean Moulin Lyon 3, in Lyon.

Tijdens haar studie, deed Astrid Barendregt ook ervaring op als buiten-griffier bij het Gerechtshof Den Haag.

Haar carrière als advocaat begon Astrid Barendregt bij het advocatenkantoor van de landsadvocaat Pels Rijcken in Den Haag. Zij specialiseerde zich daar in het arbeidsrecht. Na een tijdje trok de praktijk van een kleiner kantoor Astrid Barendregt meer. Astrid Barendregt stapte over naar De Groen & Van Lint Advocaten in Sassenheim, waar zij veel ervaring op deed in het contracten– en arbeidsrecht.

In Nederland heeft Astrid Barendregt vervolgens nog eens 10 jaar lang een eigen advocatenkantoor gehad: Noest Advocatuur. Astrid Barendregt is echter altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen. Zij besloot om met haar gezin naar Curaçao te verhuizen en haar praktijk daar verder uit te bouwen onder een nieuwe naam: CaribeLAW.

Ervaring

2003 - 2008

Universiteit Leiden – Nederlands civiel recht

2008 - 2009

Université Jean Moulin, Lyon 3 – Frans civiel recht

2009 - 2010

Pels Rijcken – Den Haag

2010 - 2013

De Groen & Van Lint Advocaten – Sassenheim

2013 - 2023

Noest Advocatuur – Hillegom

2023 - Heden

CaribeLAW – Curaçao